Advarsel: JavaScript er slått av i nettleseren eller for denne nettsiden. Det er ikke sikkert du kan svare på alle spørsmålene i undersøkelsen. Sjekk innstillingene i nettleseren.

Bli med i Kristiansand Urban Lab!

 

Kjære deg som bor i Kristiansand, 
 
Vi vil invitere deg til å være med på å løse miljørelaterte utfordringer på veien mot smarte og bærekraftige byer i Norden. Vi er forskere og kommuner fra forskningsprosjektet NordicPATH, som har som formål å skape smarte og bærekraftige byer med fokus på menneskene som bor i dem. Kristiansand kommune og NILU-Norsk institutt for luftforskning er prosjektpartnere fra Norge, andre partnere og kommuner er lokalisert i Sverige, Danmark og Finland. Mer informasjon om prosjektet finner du her (på engelsk): https://nordicpath.nilu.no/.  

For å klare å skape bærekraftige byer, har vi tro på at innbyggere, kommuner, forskere og andre aktører må jobbe sammen, noe som vi skal gjøre i dette prosjektet. Måten vi skal gjøre dette på er gjennom samskapingsprosesser, og det betyr at vi trenger erfaringer og meninger fra deg som bor og ferdes i Kristiansand. 
 
NordicPATH tilbyr flere måter for deg som innbygger å delta på: 

  • ved å måle luftkvalitet med nye sensorteknologier
  • ved å delta i samskapingsverksteder
  • ved å svare på spørreundersøkelser
  • m.m.
 

Synes du det høres overveldende ut? Ikke vær redd, vi lover at aktivitetene er spennende og løsningsorienterte, og du kan selv bestemme hvor mye tid du er villig til å investere i dette. Vi har også læringsorienterte aktiviteter og aktiviteter der du kan delta i en tilskuerrolle.
 
Mens vi jobber med å planlegge de første aktivitetene, kan du allerede nå melde deg på som deltaker. Velg det alternativet som passer deg best fra listen nedenfor. 
 
Vi lover at dine data blir kun brukt til prosjektformålet, og at vi kun tar kontakt med deg på den måten du ønsker. Opplysningene du gir i dette skjemaet vil slettes etter at prosjektet er avsluttet, cirka 31. mars 2023. Før du går videre i dette skjemaet trenger vi ditt samtykke - les mer om våre vilkår i informasjonsbrevet.

 

Avslutt og tøm undersøkelsen